Trzon grzewczy

Stosując tradycyjne metody obróbki cieplnej stosuje się cały szereg urządzeń i sprzętów. W ich skład wchodzą:

  • Trzony kuchenne
  • Patelnie
  • Płyty grillowe
  • Frytownice
  • Bemary
  • Makaroniarki
  • Kotły warzelne
  • Taborety grzewcze

Dobór tych urządzeń zależy od menu proponowanego naszym Klientom oraz indywidualnych wymagań. Ważnym czynnikiem przy wyborze jest też wielkość urządzeń, ich wydajność i źródło zasilania. Warto pamiętać, iż wybierając zasilanie gazem możemy liczyć na oszczędności podczas eksploatacji.

Ważne

Urządzenia gazowe wyposażone są w specjalne dysze dla odpowiednich rodzajów gazu, stosowanych w docelowej instalacji gazowej. Dlatego też przed zakupem urządzeń należy określić, czy urządzenie będzie zasilane propan-butanem czy gazem ziemnym.

Galeria